Judith pagina opdrachtgevers

Judith Timmer

+31 (0)6-15615499


Aangenaam, maak kennis met Dave:

Een ervaren teamleider met 14 jaar ervaring in diverse leiderschapsfuncties. Heeft een passie voor het coördineren van allerlei projecten met als doel het realiseren van een optimale productiviteit én het creëren van een goede werksfeer. Is iemand die als teamleider graag tussen de mensen staat. Dave komt het bete tot zijn recht in een rol als ploegleider / teamleider in combinatie met projecten. Als kartrekker en iemand die graag een leidende rol heeft binnen een team én daarnaast uitgedaagd wordt met (verbeter) projecten, is hij een high potential.

Als persoon is hij standvastig, loyaal, betrouwbaar en absoluut geen jobhopper. Hij wilt zijn waarde kunnen toevoegen binnen een bedrijf en is in zijn nopjes als productiedoelstellingen worden behaald én daarnaast ook nog eens zijn team naar een hoger plan wordt getrokken. Woonachtig in de regio Helmond. 

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.