Opdrachtgevers

Werven, selecteren, detacheren, uitzenden en verbinden.

Wij begeleiden kandidaten met interesse in de techniek in de breedste zin van het woord naar een vaste of tijdelijke baan. Denk hierbij aan procesoperators, monteurs, werkvoorbereiders, engineers en management posities.
Wij zijn altijd gericht op het realiseren van de perfecte match en geloven dat de juiste persoon het verschil kan maken binnen uw bedrijf.

U bent op zoek naar een nieuwe kandidaat voor het vervullen van die éne positie? Hiervoor zoekt u niet zomaar de eerste de beste kandidaat, maar iemand die past binnen de cultuur van uw organisatie. Het vinden van een geschikte werknemer blijkt echter, zeker in de huidige markt, nogal een grote uitdaging. Want waar ga je zoeken en hoe maak je een goede selectie?

Het team van Aangenaam Werken adviseert en ondersteunt u hierbij. Wij zijn graag uw verlengstuk betreffende recruitment en personeelsvraagstukken. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, we durven kritische vragen te stellen om een duidelijk beeld te krijgen van de nieuwe kandidaat waar u naar op zoek bent. Op deze manier kunnen wij ons jarenlang opgebouwd netwerk inzetten en de zoektocht naar de juiste kandidaat starten. Vanzelfsprekend houden wij u gedurende het wervingsproces op de hoogte van de activiteiten. Wij zijn ‘no- nonsens’ en oplossingsgericht. Ons buikgevoel telt zeker ook mee. Dat heeft alles te maken met onze jarenlange ervaring in het recruitmentvak.
Dit vinden wij leuk en daar zijn wij goed in: Wij verbinden jullie graag!

Waarom kiezen voor Aangenaam Werken?

  • Ons dienstenpakket bestaat uit: werven, selecteren, detacheren en uitzenden;
  • Wij hebben toegang tot een jarenlang opgebouwd netwerk van techneuten;
  • Wij kennen de arbeidsmarkt als geen ander door meer dan 20 jaar ervaring in de branche;
  • Wij hebben kennis van de techniek en weten waar we het over hebben.
    Hierdoor zijn wij in staat de beste match te maken voor nu en in de toekomst;
  • Wij streven naar een langdurige constructieve samenwerking.

 

 

 

 

Claudia pagina opdrachtgevers

Claudia Speetjens

+31 (0)6-54244526

Referenties van opdrachtgevers

 

Wij streven naar het maken van de beste match
middels passie en kennis van het vak, kom ook kennis maken!

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.