Als Operationeel Directeur bij Aangenaam Werken, ben ik sinds 2019 met veel plezier dagdagelijks bezig om Aangenaam Werken als professioneel technisch regionaal werving en selectiebureau bij steeds meer kandidaten en klanten onder de aandacht te brengen.  Inmiddels helpen we ieder jaar meer dan 100 kandidaten aan een mooie nieuwe uitdaging. Als sparringpartner help ik zowel jou als kandidaat én ook klant graag om je ambities waar te maken. Ik ken de arbeidsmarkt al ruim 30 jaar en weet waar de kansen en mogelijkheden voor jou kunnen liggen. Klant en kandidaat verwachtingen overtreffen is waar ik voor sta!

Iedere dag ga ik vol energie en met veel plezier met ons gedreven team aan de slag om de best passende bedrijven te vinden voor onze kandidaten. Werken met plezier is wat ik iedereen gun in zijn werkend leven. 

Het geeft mij voldoening om mijn jarenlange opgebouwde netwerk in te zetten om zowel bedrijven als ook kandidaten oprecht te helpen met een passende match. Ik deel mijn netwerk in de regio Limburg en Zuid Oost Brabant graag met jou. 

Ben je als bedrijf op zoek naar een technisch medewerker in de breedste zin van het woord, dan bel me en drinken we (eventueel virtueel) een kop koffie samen. Wil jij als werknemer het gesprek met mij aangaan over jouw toekomstmogelijkheden én samen met mij bekijken of je wensen en ambities nog aansluiten bij jouw huidige functie, dan maak ik graag een (online) afspraak met je. Ik kijk graag met je mee naar een mooie vervolgstap.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.