Claudia pagina opdrachtgevers

Claudia Speetjens

+31 (0)6-54244526

 

Aangenaam, maak kennis met Michiel:

Michiel is een gedreven Operations Manager van midden 40  met een resultaatgerichte instelling en is analytisch sterk. HBO afgestudeerd richting Materiaal Technologie (Kunststoffen). Woonachtig in Midden Limburg. Hij is sterk in het optimaliseren van processen, heeft door de jaren heen een sterk analytisch vermogen ontwikkeld waardoor Michiel in staat is om gebeurtenissen te analyseren en dit te vertalen naar het realiseren van de productiedoelstellingen. Hij is dan ook erg resultaatgericht, zonder daarbij het menselijke uit het ook te verliezen. Zijn passie voor het optimaliseren / verbeteren van processen heeft hij met een LEAN Green en LEAN Black studie opgevolgd. Hier heeft hij deelcertificaten van.

Michiel is een hele fijne man, met een bewezen track record als Operations Manager die in de ambitie heeft om een stap te maken naar een positie als productie directeur.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.