Sinds 2021 ben ik als Technisch Consultant werkzaam bij Aangenaam Werken. In het verleden heb ik een aantal jaren voor een technisch detacheringsbureau gewerkt, waar ik verantwoordelijk was voor één van hun vestigingen. Na jaren uit deze omgeving weg te zijn geweest, heb ik ervoor gekozen om weer in dit vakgebied terug te keren. Sinds november 2021 ben ik het team van Aangenaam Werken komen versterken. Iedere dag weer werk ik met veel plezier aan het uitbreiden van mijn netwerk én ben ik op zoek naar kandidaten die ik mag helpen in hun zoektocht naar een baan die aansluit bij persoonlijke wensen en ambities.

Binnen Aangenaam Werken richt ik mij op het verbinden van Operators in de breedste zin van het woord. Van een (Proces / Technisch) Operator die
een stap wil maken naar een Senior Operators functie of een rol als (Assistent) Teamleider tot een operator die zich verder wil ontwikkelen als Monteur (Technische Dienst) of in een rol op het gebied van kwaliteit.

Ik kan me voorstellen, dat jij je nu afvraagt hoe kan zij mij verder helpen? Allereerst door te luisteren naar jouw (persoonlijke) wensen en ambities én door het inzetten van mijn groot netwerk binnen dit werkgebied. Hierdoor weet ik ook welke mogelijkheden er zijn, zowel binnen dit netwerk als ook daarbuiten. Door dit in goede samenwerking en overleg met jou te bespreken, ben ik ervan overtuigd dat je een mooie volgende stap kunt maken bij een werkgever die bij jou past!

Mag ik jou helpen in jouw zoektocht? Dan kom ik graag met je in contact! Mocht je niet openstaan voor een nieuwe uitdaging, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima en voeg ik je graag, indien dit nog niet het geval is, toe aan mijn netwerk. Wie weet wat de toekomst jou nog brengt.

Een uitspraak die mij op het lijf geschreven staat is: “AFSPRAAK IS AFSPRAAK”. What you see is what you get! Open, eerlijk en direct in mijn communicatie. Alleen op deze manier kan ik, samen met jou, op zoek gaan naar die ene baan waar je naar op zoek bent.  

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.