Als Technisch Consultant ben ik sinds de start van Aangenaam Werken in 2016 met veel plezier werkzaam. Ik heb inmiddels meer dan 16 jaar ervaring in de technische arbeidsbemiddeling. Door mijn ervaring en interesses spreek ik de taal van de techniek en ga graag met jou het gesprek aan over de technische uitdagingen die we hebben bij onze opdrachtgevers. Ook voor onze opdrachtgevers ben ik graag sparringpartner.

Door de persoonlijke en open gesprekken die ik met jou aan ga, krijg ik een helder beeld van jouw wensen en ambities. Wat drijft jou en waar gaat jouw hart sneller van kloppen. Ik wil ook weten wat je zeker niet meer zou willen. Zodra ik dit helder heb, kijk ik welke passende mogelijkheden we voor jou hebben bij onze opdrachtgevers en zorg ik dat je daar vrijblijvend een kop koffie kunt drinken. 
 
Ik krijg er voldoening van om mensen in hun kracht te zetten. Kandidaten helpen het beste uit zichzelf te halen is echt mijn passie!

Binnen het team van Aangenaam Werken richt ik mij op de bemiddeling van Engineers, Managers Technische Dienst/ Engineering, (Service) Monteurs, Werkvoorbereiders/Planners, Constructiebankwerkers, Lassers en (CNC) Verspaners.

Ben jij als techneut op zoek naar een nieuwe baan óf wil je graag een keer sparren over een functie in de techniek in de breedste zin van het woord, dan help ik je graag met de juiste keuze te maken en mijn netwerk met jou te delen.   

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.